Tunnustan olevani nettifriikki, tosin lievemmästä päästä. Myönnettäköön että katson varmaankin enemmän tv-sarjoja koneeltani kuin itse telkkarista. No mitäs kettua? Miksi ihmeessä?

Suurin syy miksi olen sortunut lataamaan sarjoja netistä alkoi siitä kun Star trek -sarjojen DS9 ja Voyager esittämiset Suomessa tylysti keskeytettiin. Samoin kävi myöhemmin vielä suosituimmalle sarjalle Stargate SG-1, jonka sisar-sarja Atlantis varmaan tuskin koskaan päätyy Suomen tv-ohjelmatarjontaan. Kiitos vaan sille idiootille jonka vuoksi meillä on lukemattoman paljon vihaisia faneja jotka eivät maksa tv-lupaa. TV suoltaa aivan liikaa saippuaoopperaa ja rikossarjoja. Kyllästymiseen asti. Frak!!

Itselläni ei ole liiemmin enää ollut aikaa katsella jokaikistä lataamaani sarjaa, saatikka ladata niitä heti ilmestymisen jälkeen netistä tuoreeltaan. Onhan minulla sentään elämä. xD Olen joutunut luopumaan monesta hyvästä sarjasta. Ja onhan siinä toinenkin syy. Raha. Miksi tuhlata monta sataa euroa vuodessa tv-sarja dvd-paketteihin huomataksesi ettet kuitenkaan kerkiä niitä katselemaan läpi. Mitä siis jää jäljelle mitä imuttaa? Ne sarjat joita EI näy Suomessa ja joiden ostaminen ei ole taloudellisesti kannattavaa.

Onneksi Stargate-jaksot tuli vihdoinkin katsottua. SG-1:n päätösjakso oli surkea, mutta mitä nyt voi odottaa sarjalta jota tuli tehtyä tieteissarjana ennätykselliset 10 kautta. Tähtiportti-elämä jatkuu osittain Atlantiksen myötä ainakin vielä neljännessä kaudessa, jossa SG-1 sarjan tähdet taatusti ennemmin tai myöhemmin vierailevat. Ja niitä jaksoja taatusti tulee katsottua. Kiitos netin.

Heroes...en uskonut että tämä nousisi yhdeksi suosituimmaksi sarjaksi maailmalla. Sarjassa seurataan tavallisten ihmisten elämää, jotka huomaavat omaavansa erikoisia kykyjä. Katsoin ekan jakson enkä saanut rauhaa. Suomessa Heroes pyörii parhaillaan Canal+-kanavalla. Sarja nähdään MTV3:lla näillä näkymin ensi syksynä. Mutta tiesinpä tuostakin vasta nyt ja olen katsonut jo viimeisimmän jakson mitä netistä on voinut ladata. Sitäpaitsi, en luota ollenkaan MTV3:n tapaan pitää sarjoja tarjonnassaan.

Oijjoi... että mä tykkään Masi Okan roolihahmosta Hiro Nakamura. Aivan mahtava! xD

No mutta... tämä tästä. Vuodatusta taas myöhemmin. _o/